Приготування їжі

Свинина з капустою “знавець”. Завжди виручать, якщо зовсім лінь готувати

Сьогоднішні консерви нічим особливим не примітні. Вони зовсім недорогі, виготовлені з найпростіших інгредієнтів, і начебто зовсім не заслуговують уваги.

Але, незважаючи на все це, мені все одно захотілося розповісти про них. Адже ці дешеві консерви можуть стати справжньою виручкою в деяких випадках. Наприклад, коли лінь готувати, або якщо часу в обріз. Або навіть на дачу можна взяти, щоб організувати там гаряче харчування.
Адже маючи п’ять картоплин, цибулину, одну моркву і банку такий свинини з капустою, можна дуже швидко отримати невелику каструлю гарячого супу.

Перед тим як показати вміст банки, розповім, що за складом, і іншим характеристикам.

Склад: капуста білокачанна, свинина, цибуля ріпчаста, морква, томатна паста, сіль, цукор, перець чорний мелений,перець червоний мелений.

Масова частка м’ясних інгредієнтів, не менше 32%.

Термін придатності – 2 роки.

Виробник: ТОВ “Новгородський харчовий комбінат”

Маса нетто 450 грам

Як бачимо, зі складом все непогано, при виготовленні консервів використані тільки натуральні інгредієнти.

За зовнішнім виглядом важко що небудь сказати, але пахне цілком приємно.

Якщо вивалити капусту на тарілку, на дні банки можна виявити “шайбу” з м’яса.

Досить великий, до речі. Про 32 відсотки м’ясної складової виробник не збрехав.

Правда, спресоване ця “шайба” з фаршу.

На смак консерви дуже навіть їстівні. Капуста приємна, солодка, з легкою кислинкою. М’ясо теж нічого. Солі в міру, спеціями продукт теж не зіпсований.

Консерви цілком годяться в їжу прямо відразу з банки, але найкращим їм застосуванням, як я вже сказав, буде відправка в суп.

Зварити його можна, нікуди не кваплячись, хвилин за 30.
Нарізати цибулю, натерти моркву. Обсмажити на невеликій кількості рослинного масла прямо в каструлі, щоб сковороду потім не мити.
Потім залити засмажку водою, довести до кипіння, і закинути п’ят нарізаних картоплин.
Поварити хвилин 10 – 15, бахнути вміст банки, посолити, поперчити і готово.

Не шедевр звичайно виходить, але рівень хорошою заводській їдальні це блюдо цілком тягне.

Related posts

Leave a Comment