Приготування їжі

Свинина тушкована вищого сорту із червоне і біле за ціною 99 рублів. Показую вміст банки

Минулого тижня, за порадою читачів, зробив невеликий огляд на бюджетні консерви з тушкованою яловичиною з алкомаркета Червоне і Біле.
Всупереч очікуванням і гучним багатообіцяючим написом тушонка виявилася вельми посередньої якості. Під оглядом набралося досить багато коментарів, серед яких було декілька порад спробувати консерви від цього ж виробника, тільки зі свинини.

Ну що ж, до порад своїх читачів я по можливості намагаюся прислухатися. Ну і ось, баночка тушкованої свинини з КБ у мене в руках.

Ціна їх точно така ж, як і на виріб з яловичини – 99 рублів.
Дизайн етикетки теж один в один, хіба що фарба трохи темнішим. Так само обіцяно що це продукт Найвищого ґатунку виготовлений по Дсту.

Склад та інше розписувати мабуть не буду, кому цікаво може ознайомитися з цією інформацією самостійно

Ситуація поки один в один з попереднім оглядом: свинину, так само, як і яловичину покриває товстий шар жиру.

Ось що вийшло витягти з банки.

Жиру насправді виявилося не так вже й багато, желе теж невелика кількість. В порівнянні з яловичиною, свинина поки виграє.

Заради цікавості зважив чисте м’ясо, без жиру і желе.

233 грама. Це майже 70% від загальної маси консервів. Дуже навіть непогано. Нагадаю, мінімальна частка м’яса за Гостом повинна становити 59%.

Так виглядає тушонка в розрізі.

Видно що в складі є як цілісні шматки м’яса, так і фарш. Ситуація трохи краще, ніж з яловичиною, але все одно, це ніяк не консерви Вищого сорту. У них ніякого фаршу взагалі не повинно бути.

Про смак навіть сказати нічого: звичайна тушкована свинина. Консерви начебто цілком їстівні і смачні. У макарошки або в кашу закинути цілком можна.

Вердикт:

І з цими консервами дива не сталося. Тушонка з свинини виявилася краще яловичої, але все одно ніяк не може претендувати на Вищий сорт.
Загалом-то, наївно було очікувати чогось більшого. За таку невелику ціну повній банки добірного м’яса ніяк бути не може.

Related posts

Leave a Comment